SCHEDULE VALID FROM 09.08.2017

DOWNLOAD THE SCHEDULE   ›
MONDAY
TUESDAY
WEDNESDAY
THURSDAY
FRIDAY
SATURDAY
SUNDAY
MONDAY
  • 08:30 - 09:30
    CROSSFIT

    TOMASZ BRZÓZKA
    60 MIN
  • 09:00 - 09:30
    6PACK&STRETCH


    30 MIN
  • 09:30 - 10:00
    6PACK&STRETCH


    30 MIN
  • 09:30 - 10:30
    BODY ART

    OLA CHUDZYŃSKA
    60 MIN
  • 09:30 - 10:30
    SPINNING


    60 MIN
    (EWA DEMCZUK)
  • 10:00 - 11:00
    AQUA FIT

    KATARZYNA GELBA
    60 MIN
  • 10:40 - 12:10
    YOGA

    IWONA PACHOŃSKA
    90 MIN
  • 12:00 - 12:20
    TABATA


    20 MIN
  • 16:00 - 17:30
    GYMNASTICS JUNIOR

    KINGA WESOŁOWSKA
    90 MIN
  • 18:00 - 19:00
    SPEEDBALL

    OLA CIECHALSKA
    60 MIN
    (STARTING ON 11/09/2017)
  • 18:00 - 19:00
    PILATES

    DIANA KONOPKA
    60 MIN
  • 19:30 - 20:30
    SELF-DEFENSE CLASSES


    60 MIN
TUESDAY
  • 08:00 - 09:30
    YOGA

    JOLANTA PANKOWSKA
    90 MIN
  • 09:00 - 10:00
    BODY EXTREME


    60 MIN
  • 09:30 - 10:30
    PILATES

    DIANA KONOPKA
    60 MIN
  • 10:00 - 11:00
    AQUA FIT

    ALEKSANDRA ZIÓŁEK
    60 MIN
  • 10:30 - 11:30
    POWER JOGA


    60 MIN
    (KHRYSTYNA STRUK-FALKIEVITCH)
  • 10:30 - 12:00
    DANCE FLOW


    90 MIN
    (WOJCIECH SAR)
  • 12:00 - 12:20
    TABATA


    20 MIN
  • 16:00 - 17:00
    FIGHT&FEEL

    GRZEGORZ KOSIK
    60 MIN
    (SQUASH -1)
  • 17:00 - 17:30
    6PACK&STRETCH


    30 MIN
  • 18:00 - 19:00
    HOLISTIC BODY


    60 MIN
    (ŻANETA CELING)
  • 18:00 - 19:00
    SKI CLASS


    60 MIN
WEDNESDAY
  • 08:30 - 09:30
    CROSSFIT

    TOMASZ BRZÓZKA
    60 MIN
  • 09:00 - 09:30
    6PACK&STRETCH


    30 MIN
  • 09:30 - 10:00
    6PACK&STRETCH


    30 MIN
  • 09:30 - 10:30
    SPINNING


    60 MIN
    (JACEK CICHECKI)
  • 09:30 - 10:30
    BODY ART

    OLA CHUDZYŃSKA
    60 MIN
  • 10:00 - 11:00
    AQUA FIT

    ALEKSANDRA ZIÓŁEK
    60 MIN
  • 10:40 - 12:10
    YOGA

    JOLANTA PANKOWSKA
    90 MIN
  • 12:00 - 12:20
    TABATA


    20 MIN
  • 16:00 - 17:30
    GYMNASTICS JUNIOR

    KINGA WESOŁOWSKA
    90 MIN
  • 17:00 - 18:00
    ZDROWY KRĘGOSŁUP

    OLA CHUDZYŃSKA
    60 MIN
  • 18:00 - 19:00
    FUNCTIONAL TRAINING


    60 MIN
  • 18:00 - 19:00
    ZDROWY KRĘGOSŁUP

    OLA CHUDZYŃSKA
    60 MIN
THURSDAY
  • 08:00 - 09:30
    JOGA

    JOLANTA PANKOWSKA
    90 MIN
  • 09:00 - 10:00
    BODY EXTREME


    60 MIN
  • 09:00 - 10:00
    SPEEDBALL

    OLA CIECHALSKA
    60 MIN
    (STARTING ON 12/09/2017)
  • 09:30 - 10:30
    PILATES


    60 MIN
    (KHRYSTYNA STRUK-FALKIEVICH)
  • 10:00 - 11:00
    AQUA FIT

    ALEKSANDRA ZIÓŁEK
    60 MIN
  • 10:30 - 11:30
    POWER JOGA


    60 MIN
    (KHRYSTYNA STRUK-FALKIEVICH)
  • 10:30 - 12:00
    DANCE FLOW


    90 MIN
    (WOJCIECH SAR)
  • 12:00 - 12:20
    TABATA


    20 MIN
  • 12:00 - 14:00
    DOUBLES THURSDAYS FOR LADIES


    120 MIN
  • 16:00 - 17:00
    FIGHT & FEEL

    GRZEGORZ KOSIK
    60 MIN
    (SQUASH -1)
  • 18:00 - 19:00
    SKI CLASS


    60 MIN
  • 18:00 - 19:00
    HOLISTIC BODY


    60 MIN
    (ŻANETA CELING)
  • 18:00 - 20:00
    TEAM CYCLING

    PAWEŁ MAŁECKI
    120 MIN
    (STARTING ON 7/09/17)
  • 20:00 - 21:00
    SWIMMING PRACTICE


    60 MIN
  • 20:00 - 22:00
    DOUBLES THURSDAYS (2 X MONTH)


    120 MIN
FRIDAY
  • 09:00 - 09:30
    6PACK&STRETCH


    30 MIN
  • 09:30 - 10:00
    6PACK&STRETCH


    30 MIN
  • 09:30 - 10:30
    SPINNING


    60 MIN
    (AGNIESZKA KOBUS)
  • 09:30 - 10:30
    BODY ART

    OLA CHUDZYŃSKA
    60 MIN
  • 10:00 - 11:00
    AQUA FIT

    KATARZYNA GELBA
    60 MIN
  • 10:40 - 12:10
    YOGA

    IWONA PACHOŃSKA
    90 MIN
  • 12:00 - 12:20
    TABATA


    20 MIN
  • 16:00 - 17:30
    GYMNASTICS JUNIOR

    KINGA WESOŁOWSKA
    90 MIN
  • 17:00 - 18:00
    BODY SCULPT

    DIANA KONOPKA
    60 MIN
  • 18:00 - 19:00
    PILATES

    DIANA KONOPKA
    60 MIN
  • 19:00 - 20:00
    WEIGHTLIFTING


    60 MIN
SATURDAY
  • 10:00 - 10:30
    6PACK&STRETCH


    30 MIN
  • 11:00 - 12:00
    TBC

    MAGDA KRZYŻANOWSKA
    60 MIN
  • 12:00 - 13:00
    PILATES

    MAGDA KRZYŻANOWSKA
    60 MIN
  • 12:00 - 13:00
    GENERAL-DEVELOPMENT CLASSES FOR JUNIORS


    60 MIN
  • 18:00 - 19:00
    FUNCTIONAL TRAINING


    60 MIN
SUNDAY
  • 10:00 - 10:30
    6PACK&STRETCH


    30 MIN
  • 11:00 - 12:00
    SHAPING MASTER CLASS

    DIANA KONOPKA
    60 MIN
  • 12:00 - 13:00
    PILATES

    DIANA KONOPKA
    60 MIN
  • 12:00 - 13:00
    GENERAL-DEVELOPMENT CLASSES FOR JUNIORS


    60 MIN
  • 18:00 - 19:00
    FUNCTIONAL TRAINING


    60 MIN
SWIPE TO SELECT DAY